Iformatie voor bezoekers

Afbeelding
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Beheer Het Keerpunt
Berichten: 26
Lid geworden op: 03 nov 2017, 20:25

Iformatie voor bezoekers

Bericht door Beheer Het Keerpunt » 14 jul 2018, 21:55

Afbeelding


Beste bezoeker.

Welkom op dit forum, een plek voor mensen die behoefte hebben om over bepaalde "levensdingen" te praten of deze te willen delen. Misschien denk je de enige te zijn met waar je mee zit. Heel vaak is dat niet zo en dan is het fijn als je herkenning of erkenning kunt krijgen.

De waarde van lotgenotencontact kan enorm zijn. De steun en herkenning die je bij elkaar vindt, de bemoediging als het allemaal te zwaar wordt, het delen van mooie nieuwe ervaringen. Het zijn allemaal de fijne kanten van lotgenotencontact.

Dit is een nog nieuw forum. Misschien zoek jij ook begrip of steun. Er zal er goed naar je geluisterd worden en zal er zorg zijn voor je veiligheid.

We hanteren voor dit forum een toelatingsbeleid. Dat bestaat uit de beantwoording van een kort vragenlijstje. We hebben de ervaring dat mensen die voor de nieuwsgierigheid lid willen worden, de moeite van de beantwoording van dat vragenlijstje niet willen nemen en op nieuwsgierigen zit niemand te wachten. Verder zul je onze forumregels moeten kunnen accepteren. Je komt ze wel tegen als je dit forum verder bekijkt.
Dit forum is voor bezoekers niet in zijn geheel te zien. Dat doen we om de privacy van onze leden te beschermen.
Bezoekers kunnen alleen Informatie voor bezoekers, Forumafspraken en Mededeling persoonlijke plekjes (Praten lucht op) lezen.
Alleen leden hebben de volledige inzage in dit forum.

Mocht deze informatie je aanspreken en wil je lid worden, klik dan op "Registreren" (staat ook rechtsboven in het forum) en volg de aanwijzingen.
Er zal dan zo snel mogelijk via mail contact met je worden opgenomen.
Vriendelijke groet,
Beheer Het Keerpunt

Plaats reactie