Forumafspraken

Afbeelding
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Beheer Het Keerpunt
Berichten: 26
Lid geworden op: 03 nov 2017, 20:25

Forumafspraken

Bericht door Beheer Het Keerpunt » 26 feb 2018, 15:42

We kunnen erg kort zijn over de wijze waarop we hier met elkaar om gaan:

1 Behandel de ander zoals je zelf behandeld wilt worden, heb dus geduld en respect voor elkaar.
Dit betekent daarom ook dat je niet alleen voor jezelf komt, maar dat het ook vanzelfsprekend moet zijn dat je een berichtje van steun of medeleven naar een ander laat horen. Dit zorgt voor een gevoel van veiligheid en dat willen graag we zo houden.

2 Lid zijn met meerdere accounts is NIET toegestaan, bij overtreding van deze regel volgt onmiddellijke beëindiging van je lidmaatschap hier.

3 Berichten met, of verwijzingen naar aanstootgevende of kwetsende inhoud worden direct verwijderd, evenals de plaatser van dit soort berichten. Wanneer het beheer naar haar idee onjuist gebruik van dit forum constateert, dan is het beheer vrij om die gebruikers en hun publicaties van het forum te verwijderen.

4 Alles wat in dit forum wordt besproken, blijft onder ons. Dit om het veiligheidsgevoel van leden te kunnen waarborgen.
Je mag wel over jezelf iets zeggen tegen anderen buiten dit forum als je dat wilt.

5 Mocht je dit forum willen aanbevelen bij anderen, bedenk dan eerst of je je nog vrij genoeg voelt om te kunnen blijven zeggen wat jij wilt zeggen.
Als je je dan niet meer helemaal vrij voelt, maak dan geen reclame.

6 Mocht er een toelating volgen naar aanleiding van een reclame voor ons forum en er ontstaan onoplosbare (die dus echt niet op te lossen zijn) problemen tussen de laatst toegelatene en een ander lid van dit forum, dan moet de laatst toegelatene dit forum verlaten.

7 Als je een reactie hebt geplaatst en daar komt dan een vraag over, of een andere reactie, blijf dan niet weken weg zonder iets te zeggen. Dat is niet leuk voor degene die de moeite heeft genomen om zich in jou te verdiepen.

8 "Het Beheer" van dit forum kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor gevolgen die uit geplaatste berichten van dit forum zouden kunnen ontstaan.
Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor je eigen berichtgevingen.
Vriendelijke groet,
Beheer Het Keerpunt

Plaats reactie